Må bättre mentalt med TUNING® – Slipp oro och ångest

Hej Snygging,

Känner du som jag att när du mår dåligt och du inte vet hur du ska ta dig ur en situation så vill du ha hjälp och få resultat direkt?

En behandlingsform som ger dig bättre och snabbare resultat jämfört med andra former av samtalsterapier. Något som verkligen fungerar och som hjälper dig hantera dina tankar och känslor på bästa sätt.

Låt mig då presentera TUNING som är den behandlingsform som hjälpt mig må bättre och som stärkt mig så jag kunnat klarat upp alla olika sorters problematik och situationer till det mest fördelaktiga för mig.

Vad är TUNING®

TUNING ökar din livskvalitet och hjälper dig att hitta nya vägar och bättre sätt att hantera dina tankar och känslor på. Utan att du vet om det kan tidigare sanningar som du byggt upp under ditt liv hindra dig att nå dina mål och leva ditt liv fullt ut.

Har du aldrig haft riktigt bra förebilder som lärt dig hur du skall tänka och känna på vinnande sätt i olika situationer kan det vara svårt att ”råka” göra rätt. Vissa har även fått fördelar av att göra fel och då kan det vara ännu svårare att byta ut ett dåligt beteende mot ett bättre.

Vad kan TUNING® hjälpa dig med?

Livet består av både med- och motgångar och oavsett vad som händer i våra liv så ska vi alltid kunna hantera alla situationer på ett bra sätt. De dager då du känner dig positiv och allt flyter på så är det oftast inga problem. Det är dock inte lika lätt de dagar som är mindre bra, när du är trött, känner dig arg och stressad. Då är det en utmaning att fortsätta tänka positivt och agera på ett bra sätt av ren viljestyrka.

Här visar verkligen TUNING hur effektiv och bra den är i jämförelse med andra behandlingsformer. Då det vi jobbat med under en behandling nu sitter i ryggmärgen, vilket innebär att du inte behöver tänka hur du bäst ska agera utan det kommer fungera av sig själv även när du har en sämre dag och det är svårt att tänka klart och agera på bästa sätt.

Lär dig bättre sätt att hantera livet på

Med TUNING så skapar vi nya och bättre sätt för dig att hantera dina tankar och känslor på. En TUNING behandling förstärker dina sinnen till att fokusera på det som är viktigast för att du nu skall lyckas och må bra.

Med en ökad medvetenhet, större självinsikt och bättre sätt att hantera tankar och känslor på så blir allt möjligt!

When you know better, you do better!

Ditt undermedvetna – Styrkan i din hjärna

Hjärnan är så oerhört stark och sättet vi utnyttjar våra tankar på formar hela våra liv. Jag tror på positivt tänkande till en viss grad men eftersom mycket av det som vi upplever som problematiskt i livet inte sitter i de medvetna tankarna så räcker positivt tänkande bara en kort bit. Vill man göra riktiga förändringar och framför allt förändringar som varar i längden så är det helt klart mest effektivt att jobba med det undermedvetna.

I det undermedvetna som står för ca 90% av vårt psyke skapas alla våra övertygelser, vanor och värderingar. Faktum är att känslor är en direkt följd av våra tankar och allra oftast en konsekvens av våra undermedvetna tankar. Alltså, det vi tänker utan att vara medvetna om det.

Det medvetna 10%

  • Kritiskt tänkande
  • Logiskt tänkande
  • Korttidsminne

Det undermedvetna 90%

  • Övertygelser
  • Vanor och beroenden
  • Intuition
  • Värderingar

TUNING jobbar direkt mot det undermedvetna och det gör behandlingsformen oerhört effektiv när man vill få bestående resultat och verkligen kunna hantera sina tankar och känslor på bästa sätt.

Vill du ha fler hälsotips och recepten på våra 3 godaste smooties direkt i din inbox?

Förväntningar efter en TUNING® behandling

Det är svårt att sätta ord på hur det känns direkt efter en TUNING behandling. Vissa gånger så har jag direkt upplevt en skillnad till det bättre i min sinnesstämning men de flesta gånger så har jag bara fått en känsla av lugn. Den skönaste känslan är dock den som kommer några dagar senare då jag hamnat i en situation eller behövt tagit itu med ett jobbigt problem och helt plötsligt så agerar jag på ett sätt som jag tidigare bara drömt om utan minsta eftertanke från min sida. Man kommer på sig själv efteråt att man precis gjort något som man aldrig trodde man skulle klara innan och nu så bara hände det av sig själv.

Jag kom ihåg när jag under en behandling jobbade med ormfobi och rädsla för mörker och hur tydligt det vart efteråt att det verkligen fungerade. Jag kom på mig själv först efter att jag gått orädd genom ett stort skogsparti, att jag inte hade stampat hårt i marken vid varje steg i förhoppning att skrämma bort alla ormar. Det var första gången jag riktigt njöt att promenera i skogen och där låg mitt fokus nu, borta var tankarna på ormarna. Likaså när jag orädd stoppade in handen i ett mörkt hålutrymme för att fiska upp en nyckel när det var helt mörkt ute. Först i trappen upp kom jag på mig att tänka “gjorde jag precis det där, mitt i mörkret, vad tänkte jag?”. Både de gångerna kändes som en frihet, fri från rädslor och fobier som hittills hade begränsat mitt liv tillräckligt.

De bästa med TUNING®

TUNING® är i högsta grad friskvård och något som alla borde testa.

TUNING är något alla borde testa, vare sig man mår dåligt, har en ohanterbar situation eller man helt enkelt vill må sitt bästa och hitta vägar för att nå sina mål snabbare.

I TUNING behandlingen så går vi även djupare in på skapandet av tydliga och tidsbestämda målbilder som kommer hjälpa dig framåt på ett effektivare sätt så du har en plan framöver där du dagligen kommer göra något litet som tillslut kommer leda fram till ett liv där du uppfyller dina mål och drömmar, där du får må bättre och också vet vad som får dig att må ditt bästa i alla delar av livet. Du får helt enkelt verktyg att ta reda på VAD du vill ha, VARFÖR du vill ha det och HUR du ska göra för att ta dig dit.

Erbjudande TUNING

Jag tycker det är helt underbart att få hjälpa människor till ett bättre välmående. Därför ger jag dig möjligheten att prova på en TUNING-behandling för endast 200 kr. Gäller ENDAST nybesök under juni. Ange JUNI i kommentarsfältet vid bokning.

Jag hjälper dig hantera dina tankar och känslor på ett bättre sätt!


Boka en TUNING® behandling

Jag hoppas att jag lyckades inspirera dig med detta inlägg om hur du med hjälp av TUNING kan ta tag om och börja hantera dina tankar och känslor så du kan må riktigt bra.

Nu är det din tur! Skriv vad du helst skulle vilja ha hjälp med för att må bättre mentalt.

DELA MED DINA VÄNNER

Share this Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *