Green Love

Green Love är en ljuvlig smoothie som är sammansatt för att öka din energi och som får dig att piggna till och känna dig redo för dagen.

Broccoli är en av de nyttigaste grönsakerna du kan äta, då broccolin är mycket järnrik och innehåller många viktiga vitaminer däribland vitamin B2. Även känt under namnet Riboflavin. Vitamin B2 spelar en avgörande roll i energiproduktionen och hjälper din kropp att metabolisera järn som i sin tur är ett viktigt näringsämne för att upprätthålla dina energinivåer.

Avokadon är återkommande i alla våra smoothies då den skapar en krämigt god konsistens på din smoothie. Avokado är proppfylld med nyttiga omega 3-fettsyror och ger dig både mer energi samtidigt som avokadon innehåller höga halter av karotenoider som förbättrar ditt immunsystem.

Antioxidanter skyddar dina celler

Bären i smoothien kamouflerar smaken från det gröna och alla delar i denna smoothie innehåller olika antioxidanter, däribland klorofyll, polyfenoler och antocyanosider. Antioxidanter skyddar dina celler mot fria radikaler och är en av grundstenarna i en hälsosam livsstil. Får du inte i dig tillräckligt med antioxidanter så kan du förutom denna smoothie lägga till HEALTH, som är ett livsttillskott® från FRIWAY fylld med antioxidanter av ekologiska bär från Norden.

Gör det här till din No 1 morgon smoothie för de dagar när du behöver lite extra energi till både hjärnan och kroppen.

Green Love


  • 350 g broccoli (ångkokt och kall, funkar även med fryst)
  • 1 avokado
  • 1 dl blåbär
  • 1 dl hallon
  • 4 dl rent vatten
  • Färsk ingefära (smaksätt för extra sting)

1. Ångkoka broccolin snabbt och låt kallna.
2. Dela avokadon, ta ur kärnan och gröp ur innehållet i mixer behållaren.
3. Häll i resterande ingredienser och mixa allt.


Tips! Häll upp och fördela din smoothie i tre mindre glasbehållare. På så sätt kan du enkelt fylla på med mer energi under dagen när du behöver.

DELA TILL DINA HÄRLIGASTE VÄNNER

Share this Post