Vattenfilter AOK 909

2.500,00 kr

När vattnet renas, mineraliseras och får ett basiskt pH värde ger det kroppen energi och kroppen kan ta upp och använda vattnet istället för att immunförsvaret skall belastas med läkemedelsrester, klor och andra föroreningar som de flesta har i sitt kranvatten idag.

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

Vattenfilter AOK 909

Detta filter har ett 8 lagers filtersystem där vattnet renas, alkaliseras och ges en negativ ORP (oxidationsredukrions potential) som gör att vattnet blir antioxidativt och föryngrande på samma sätt som rent fjällvatten är. När vattnet renas, mineraliseras och får ett basiskt pH värde ger det kroppen energi och kroppen kan ta upp och använda vattnet istället för att immunförsvaret skall belastas med läkemedelsrester, klor och andra föroreningar som de flesta har i sitt kranvatten idag.

Filtret sätts direkt på vattenkranen där man med en switch kan välja om det skall filtreras eller inte och det drivs med hjälp av befintligt vattentryck. Filtret i apparaten rekommenderas att bytas efter 5000l genomströmning efter ca 6-12 månaders användning.

Mått 36 cm högt, 13 cm i diameter (Förpackning 19*19*38cm)

Väger ca 2,5 kg

Utgående vattenflöde 1,0l/min

Arbetstryck 0,1-0,4Mpa