Leverans

Frakt

Fraktavgiften inom Sverige är 60 kr inkl moms per beställningstillfälle. Vi skickar endast inom Sverige.

FRI FRAKT vid köp över 1000 kr inkl moms.

Leveranser

Varor som finns i lager skickas normalt inom en arbetsdag efter din beställning. Beställningsvaror skickas så snart de har kommit oss tillhanda från leverantören. Du får ett e-postmeddelande när din vara har kommit till närmaste utlämningsstället. Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan exempelvis ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser gentemot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Vi meddelar dig emellertid givetvis om leveransen drar ut på tiden.

Ej uthämtade brev och paket

För brev och paket som inte hämtas debiteras du kostnaderna för tur- och returfrakt samt en pack- och hanteringsavgift om 149 SEK inkl moms. Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten och returrätten enligt Svensk Distanshandels branschregler.

Fraktskada

Om din försändelse är fraktskadad på grund av skada som skett under frakten måste du själv reklamera den hos det postombud där du hämtat varan i enlighet med postens regler. Vår rekommendation är att alltid granska försändelsen vid mottagandet och reklamerar direkt vid utlämningstillfället om försändelsen är synligt fraktskadad. Skicka även ett e-postmeddelande till oss där du meddelar att du har reklamerat försändelsen och meddela oss vilken order försändelsen gäller.