GLOW 200 gram

379 kr

GLOW är ett kosttillskott fyllt med ekologiska bär och gröna växter rika på klorofyll och antioxidanter.

En Greenberry® produkt som är speciellt framställd för att ge dig energi!

EKO-dekal-FRIWAY-livstillskott

Kategori:

Beskrivning

GLOW – FRIWAY livstillskott®

GLOW är ett kosttillskott som innehåller ekologiska bär, klorofyllrika växter och andra viktiga ämnen som är bra för magen, tarmarna och blodet. Tillsammans påverkar de hela kroppen positivt.

GLOW är en Greenberry® produkt som är speciellt framställd för att ge kroppen energi!

  • Greenberry®-produkt
  • Energi av torkade och malda ekologiska bär och klorofyllrika växter
  • Perfekt när du behöver en naturlig energikick eller är sugen på ett mellanmål

Klorofyllrika växter och ekologiska bär

GLOW är en produkt fullspäckad med växter som är klorofyllrika: vetegräs, alfalfa, korngräs, havregräs, spirulina och råggräs. Utöver dessa ingredienser innehåller pulvret ekologiska bär såsom blåbär, lingon, svarta vinbär samt rotfrukten rödbeta.

För människan har klorofyll många välgörande egenskaper så som att stödja produktionen av röda blodkroppar, reglera kolesterol och blodtryck samt bidra till ett starkt immunförsvar. Klorofyll kan också förhindra bakterietillväxt och göra det möjligt för kroppen att producera enzymer som skyddar mot allvarliga sjukdomar.

Bygger upp blodet och ger energi

De ekologiska bären och klorofyllrika växterna i GLOW innehåller i sin tur antioxidanter, klorofyll, vitaminer och mineraler som är bra för matsmältningen och bygger upp blodet som bygger upp musklerna och ger kroppen energi.

Folsyra

Pulvret i GLOW innehåller folsyra som bidrar till immunsystemets normala funktion och som minskar trötthet och utmattning. Folsyra bidrar även till blodbildning, celldelningsprocessen och till vävnadstillväxt hos gravida. K-vitamin bidrar till en normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme.

Ingredienser
Vetegräs* (Triticum aestivum), korngräs* (Hordeum vulgare), blåbär* (Vaccinium myrtillus), alfalfa* (Medicago sativa), havre gräs* (Avena sativa), lingon* (Vaccinium vitis-idaea), rödbeta* (Beta vulgaris), svarta vinbär* (Ribes nigrum), spirulina* (Arthrospira platensis), råggräs* (Secale cereale).

* Ekologiska och vegetabiliska råvaror.

Dosering
Rekommenderad dos: 1 tsk 3ggr/dag, eller mer i samband med träning för förbättrat resultat.
Kan blandas med ett glas vatten eller annan vätska eller strös direkt på maten.

Förpackning
200g pulver per burk

Tillverkad enligt ISO 22000 och HACCP.

FOR HUMAN HEALTH
Made in Sweden

for-human-health-friway-livstillskott

Du gillar kanske också…