FOCUS

349 kr

FOCUS innehåller rikligt med ekologisk och vegetabilisk omega-3, omega-6, omega-7 och omega-9.

Med FOCUS unika sammansättning kan kroppen maximera upptaget av de livsviktiga fettsyrorna och öka dina förutsättningar för ett friskt och välmående liv.

EKO-dekal-FRIWAY-livstillskott

Kategori:

Beskrivning

FOCUS – FRIWAY livstillskott®

FOCUS  är en unik fettsyresammansättning av ekologiska, kallpressade växtoljor som innehåller rikligt med omega-3, omega-6, omega-7 och omega-9.

  • Unik blandning av ekologiska, vegetabiliska fettsyror
  • Högt innehåll av de omättade fettsyror omega-3, omega-6, omega-7 och omega-9
  • Bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer

Livsviktiga fettsyror

Fettsyror behövs till en mängd olika processer i kroppen och nyttjas av hjärnan, hjärtat, kärlsystemet, binjurarna och bukspottskörteln. Att äta bra fett är nyttigt och även viktigt för ditt immunförsvar, din intelligens, matsmältning, energiförbrukning och för hormonbildningen. Fettsyror skyddar också dina nervceller och utan tillräcklig mängd fettsyror i kroppen fungerar ditt nervsystem inte som det ska.

Nyttigt fett är helt enkelt livsviktigt för din hälsa.

FOCUS tas effektivt upp av kroppen

FOCUS består endast av vegetabiliska kallpressade ekologiska oljor som innehåller Omega 3, omega 6, omega 7 och omega 9. Vegetabiliska oljor är lätta för kroppen att bryta ner och omvandlar dem till exakt vad din kropp behöver. FOCUS tas effektivt upp av kroppen och ger dig ett välgrundat intag av nyttiga fetter.

Bli friskare med FOCUS

FOCUS är ett kosttillskott med högt innehåll av omättade fettsyror som bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. FOCUS passar även de som vill äta nyttigt fett, bygga upp sig, bli friskare, intelligentare och få i sig livsviktiga fettsyror som stöttar cellerna och viktiga processer i kroppen.

Ingredienser
Havtornsfröolja, arganolja*, avokadoolja*, aprikoskärnolja*, jojobaolja*, linfröolja*, olivolja*, pumpakärnolja*, solrosolja*, vetegroddsolja*, antioxidationsmedel (rosmarin).

* Ekologisk kallpressad råvara

Tablettens kapslar är tillverkade av vegetabilisk cellulosa.

Dosering
Rekommenderat intag: 3-5 tabletter 3-4 gånger/dag.

Förpackning
120 kapslar per ask

Tillverkad enligt ISO 22000 och HACCP.

FOR HUMAN HEALTH
Made in Sweden

for-human-health-friway-livstillskott

Du gillar kanske också…