FLOW (detox)

339,00 kr

FLOW stöttar kroppens egen rening och fysiologi vilket ökar förutsättningarna för en frisk och stark kropp.

Använd FLOW i samband med detoxkurer!

 

Beskrivning

FLOW – FRIWAY livstillskott®

FLOW är en detoxprodukt som skapar flöde i kroppen. Den passar alla som vill stötta sina inre organ och förbättra kroppens rening.

  • Passande vid detoxkur
  • Torkade och malda växtdelar och växtextrakt
  • FLOW tas effektivt upp av kroppen

FLOW är en blandning av diverse örtextrakt som innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och fytokemikalier. Med bland annat bipollen, lakritsrot och rysk rot.

FLOW stöttar kroppen att fungera optimalt

FLOW innehåller bland annat agrimonia, bataviarot, bipollen, gardenia, jobs tårar, jojoba, lakritsrot, lycium, melonfrön, pumpa, rysk rot samt återfräken. Dessa innehåller rikligt med vitaminer, mineraler, aminosyror samt enzymer som alla behövs för att vår kropp ska fungera på bästa möjliga sätt. De är livsviktiga för att uppbyggnad, avgiftning (detox) och energiförsörjning skall kunna fungera optimalt.

Använd FLOW i detoxkurer

Den unika sammansättningen är framtagen för att vara lätt för kroppen att ta upp och ge maximal effekt. FLOW stöttar kroppens egen rening och fysiologi och det går bra att använda FLOW i samband med detoxkurer!

Bäst upptag pga ingrediensernas naturliga ursprung

Produkten var ursprungligen tänkt att marknadsföras som en multivitamin, men då det framkom att de naturliga råvarorna som produkten innehåller togs upp bättre av kroppen än fabriksframställda vitaminer och mineraler bestämde FRIWAY sig för att positionera tillskottet som ett örtextrakt. FLOW innehåller de flesta vitaminerna och mineralerna och trots att produkten är rätt så lågdoserad har goda resultat uppvisats, antagligen på grund av ingrediensernas naturliga ursprung.

Ingredienser
Åkerfräken, batavia rot, cistanches, jordmandel, gardenia, jobs tårar, jujube, lakrisrot, goji, perilla, rysk rot, inulin, fyllnadsmedel: Dikalciumfosfat E341, mikroniserad talk.

Dosering
Rekommenderat intag: 1 tablett 4 gånger dagligen. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Förpackning
120 tabletter per ask

Tillverkad enligt ISO 22000 och HACCP.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

FOR HUMAN HEALTH
Made in Sweden

for-human-health-friway-livstillskott

Du gillar kanske också…